LloydsApotek Stockholm Garnisonen söker extrapersonal till Black Week

Stockholm
Ansök senast 2021-10-31

LloydsApotek Stockholm Garnisonen söker apoteksassistenter som vill bidra till människors hälsa. En av våra mest hektiska perioder ligger framför oss och vi letar efter dig som är redo att kavla upp ärmarna. Du blir en del av ett glatt gäng som tillsammans kommer stötta vår e-handeln mellan 22 november och 4 december. Tjänsten är en behovsanställning med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som apoteksassistent för e-handeln är ditt största fokus varuhantering och att paketera de order som kommer in. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni i ett bra samarbete med härlig laganda och assisterar kunder på vår e-handel. Arbetet utförs i lagerdelen som ligger intill apoteket. Tjänsten är en behovsanställning från 22 november till 4 december med möjlighet till förlängning. Vi ser att du kan vara tillgänglig för introduktion före nämnd period.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv och strukturerad och som hjälper till där det behövs. Vi ser vidare att du är flexibel, serviceinriktad och sätter ett stort värde i att vara en bra kollega. Har du tidigare erfarenhet av arbete med e-handel eller i en serviceroll är det meriterande men inget krav.

I denna tjänst är det ett krav att du är tillgänglig för arbete mellan 22 november till 4 december, samt tillgänglig för introduktion före nämnd period.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare en möjlighet att påverka och att utvecklas. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Låter det här som något lockande för dig? Sök då tjänsten snarast eller tipsa om en vän, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta HR Business Partner, My Björkqvist 076 698 32 00.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget 78 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %