eCom Manager till LloydsApotek

Stockholm
Ansök senast 2021-11-06

Vi söker en driven och engagerad ledare till vårt eCom team hos LloydsApotek. Har du erfarenhet från att ansvara över e-handel och är redo att vara med på en spännande resa? Då är det dig vi letar efter.

Arbetsuppgifter

Som eCom Manager hos oss har du det övergripande ansvaret för vår e-handel, vilket innefattar allt från kundresa till e-handelsplattformen och dess budget. Du är dessutom ledare för eCom teamet som idag bl.a. innehåller customer service, digital coordinator och digital content manager. 

Din del av det löpande arbetet kommer bland annat att vara:

 • Leda, motivera och arbeta med samarbete i teamet
 • Ansvara för kundresan för e-handeln, både hemleverans och C&C samt C&C Reverse
 • Ansvara för e-handelsplattformen, front end och back end
 • Samarbeta med marknadsteamet så att strategi och innehåll går i samma linje
 • Löpande se över trafikdrivande åtgärder och initiativ för konverteringsoptimering
 • A/B testning
 • Du arbetar nära med övriga inom commercial team, apoteksdriften samt övriga avdelningar på vårt Servicekontor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom e-handel eller närliggande affärsområde. Du har minst 2-3 års ledarerfarenhet och har tidigare arbetat inom retail. Dessutom har du erfarenhet från arbete med e-handelsplattformar, analysarbete, uppföljning av nyckeltal och KPI:er. Du har god vana i office paketet och är bekväm samt kan föra dig utan problem i både det svenska och engelska språket.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll där du är van med front end och back end då det inkluderar all UX/UI samt Hybris, DOX och alla integrationer.

Erfarenhet från apoteksbranchen är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort driv, engagemang och intresse för eCom-frågor och ledarskap. Som person är du lösningsorienterad, kommunikativ, analytisk och har en positiv ”can-do” attityd.

Du delar dessutom LloydsApoteks värderingar: integritet, kunden i centrum, ansvar, respekt och excellense.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du vara med om ett spännande resa då vi nyligen fått nya ägare och står bl.a. inför en re-brandning med ett helt nytta varumärke. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonusprogram, flexibel arbetstid, trevliga kontorslokaler vid Södra station och härliga kollegor! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning på 6 månader.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stig Tornell, Head of Commercial på stig.tornell@lloydsapotek.se. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget 75 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %