Lösningsarkitekt till LloydsApotek

Stockholm
Ansök senast 2021-12-18

Nu söker LloydsApotek efter en Lösningsarkitekt Infrastruktur som blir en del av en härlig kedja samt ett glatt gäng på Servicekontoret! 

Arbetsuppgifter 

Som lösningsarkitekt hos oss utvecklar du företagets övergripande IT arkitektur genom att proaktivt följa branschtrender, ny teknik och håller en tät kontakt med alla avdelningar på företaget för att självständigt prioritera i din backlog. 

Du ansvarar för design och utveckling av lösningar som svarar upp till verksamhetens behov och affärsutmaningar och säkerhetsställer samtidigt att det ligger i linje med organisationens riktlinjer och standarder exempelvis inom GDPR och branschregulatoriska krav.

I rollen jobbar du ofta i projekt med att förstå verksamhetens krav och affärsprocesser. Du leder och ansvarar för arbetet med att ta fram lösningarna med innovation som ett ledord. I rollen ingår även ett förvaltningsansvar där stora delar idag är outsourcade. 

Du ingår i ett växande, prestigelöst IT team, på 6 personer, där alla hjälps åt men med ett tydligt fokus på sin egen roll.  

Kvalifikationer 

Vi letar efter dig som kan arbeta självständigt och har gedigen erfarenhet inom området. Vi se gärna att du har drivit stora, innovativa och utmanande IT-projekt med höga krav på kvalitet och affären. Du har minst 3 års erfarenhet inom roller som systemarkitekt alternativt lösningsarkitekt och har eftergymnasial utbildning inom aktuellt området. Vi letar efter dig som har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet inom våra befintliga core system, 0365, Navision/Business Central, LS POS, Adobe Commerce, varuförsörjningssystem & WMS. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har ett stort engagemang och nytänkande perspektiv. Du har ett öga för att se utvecklingspotential och sätta dess resultat i verkställande. Som person ser du lösningar i problem, är initiativrik och kan driva saker självständigt. Du tycker om att ta ansvar, kan hantera stressade situationer och har ett sinne för detaljer. Slutligen letar vi efter dig som är kommunikativ och uppvisar ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi erbjuder 

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa då vi nyligen fått nya ägare och står inför en re-branding. I din roll kommer du ha stor möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt inom IT-avdelningen. Du kommer till ett entreprenörsdrivet företag med starka internationella influenser och möjligheter. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonusprogram, trevliga kontorslokaler vid Södra station och härliga kollegor! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning omgående. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Neiman, Head of IT karl.neiman@lloydsapotek.se. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! 

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget ca. 75 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %