Veteran assistent till LloydsApotek i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2022-02-15

LloydsApotek i Göteborg söker en apoteksassistent som tycker om att ge service till kunder och är nyfiken på att arbeta i apoteksbranschen. Läs mer och sök tjänsten redan idag.

Arbetsuppgifter

Tjänsten ställer krav på hög tillgänglighet och flexibla arbetstider.

Som apoteksassistent är ditt största fokus att hjälpa kunderna i slutsteget av sitt besök i apoteket och med diverse varuhantering. Du finns på plats och assisterar både kunder och dina kollegor med gott humör och en positiv inställning.

Initialt är detta en behovsanställning på deltid som innebär att helg och kvällsjobb förekommer. Anställningen gäller arbete på olika apotek i hela Göteborg.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har mycket hög tillgänglighet samt att du kan jobba kvällar och helger. Du är serviceinriktad och trivs med att ha mycket att göra på jobbet. Du tycker om att möta kunder och vet hur man gör det lilla extra för ett bra kundmöte. Tidigare erfarenhet av kundmöte och kassavana är meriterande men inte ett krav. 

Personliga egenskaper

Som person trivs du med att ta hand om kunder och det är viktigt för dig att varje enskild kund får bästa service. Du är social och framåt, ansvarsfull i arbetet med en förmåga att växla mellan arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i team och har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer både med kollegor och våra kunder. 

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka och att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Förutom digitala utbildningar erbjuder vi interna utbildningar inom rådgivning, egenvård, farmakoterapi, produktkunskap och ledarskap.

Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta Apotekschef Carolina Wårdell, 073-980 22 79.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt! 


LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget 78 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %