Regionchef för region syd till LloydsApotek

Syd / Skåne
Ansök senast 2022-01-31

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Nu är möjligheten här! Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ledare och vill ta dig ann en fantastisk region inom LloydsApotek.

Om tjänsten:

Som regionchef hos oss är ditt huvudsakliga ansvar att leda och utveckla din region och dess chefer så att de uppnår sina omsättnings- och resultatmål. Region syd innefattar ett tjugotal apotek och du kommer i rollen hantera både operativa och strategiska driftsfrågor inom ett brett fält, samtidigt som hela tiden har fokus på att leda och utveckla regionens chefer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Leda, utveckla och motivera apotekscheferna

- Säkerställa att apoteken drivs kostnadseffektivt

- Ha god kännedom om regionens marknadssituation

- Ansvara för budget, resultat och personal i regionen

- Ansvara för det övergripande kvalitetsarbetet inom regionen, både gällande arbetsmiljö och apoteksdrift

Större delen av tiden kommer du att befinna dig på resande fot ute i regionen och övernattningar kan förekomma ca 2-4 nätter per månad. I rollen som regionchef rapporterar du direkt till Head of Operations på LloydsApotek, och som ditt stöd har du också övriga regionchefskollegor och en HR-Partner.

Kvalifikationer

Du har med fördel erfarenhet från detaljhandeln med kundkontakt samt har flerårig erfarenhet som chef och ledare. Vi ser att du behöver ha en god administrativ förmåga förenat med bra kunskaper i Officepaketet. Du har goda kommunikativa kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. För tjänsten krävs att du har körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att utveckla och leda människor, har en förmåga till strategiskt tänkande samtidigt som du kan hantera operativa frågor. Du är resultatfokuserad, har förmågan att kommunicera en tydlig målbild och tillsammans med ditt team uppnå satta mål.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, tydlig och kommunikativ samt sätter stort värde i att varje enskild kund får bästa service. Du vill utvecklas, är strukturerad och är van att arbeta självständigt, samt drivs av att göra skillnad och tar initiativ till förbättring. Du tycker om att arbeta i en miljö med stor förändringstakt och trivs på en informell arbetsplats med högt i tak och där människor har nära till skratt.

Vi erbjuder

Hos oss på LloydsApotek får du vara med om ett spännande kapitel då vi nyligen fått nya ägare och står inför en re-brandning. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, bonusprogram, flexibel arbetstid, trevliga kontorslokaler vid Södra station och härliga kollegor! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning på 6 månader, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Solin Chami, Regionchef Syd & Stockholm Södersolin.chami@lloydsapotek.se. Skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!

LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget 75 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %